Min kurv 0 items - DKK 0 0
Indkøbskurv 0 items - DKK 0 0

Kokossukker

Kokossukker er fremstillet af nektaren fra de blomster, der vokser på kokospalmen.

Kokossukker har et lavt fruktoseindhold og et lavt glykæmisk indeks. Det er ikke raffineret eller kemisk ændret og indeholder ingen kunstige ingredienser eller syntetiske stoffer. Det ligner og smager som brunt sukker med en lille antydning af karamel. Kokossukker kan anvendes som almindeligt sukker.

Kend fordelene ved vores produkter

Det glykæmiske indeks (GI) er en måling, der vurderer kulhydratholdige fødevarer og deres indvirkning på vores blodsukker og glukoseniveau. Kokossukker har et glykæmisk indeks på 35 i modsætning til almindeligt sukker, som ligger mellem 60 og 65.

Almindelig hvidt sukker indeholder ikke næringsstoffer, mens kokossukker indeholder næringsstoffer såsom antioxidanter, jern, calcium og kalium. Faktisk indeholder kokossukker omkring 400 gange mere kalium end hvidt sukker.

Kokossukker er rent og direkte fra naturen og undgår derfor den omfattende raffinering, som almindelig sukker gennemgår.

Fruktose er en variant af sukker, som hurtigt omdannes til fedt af vores kroppe. Fruktose nedbrydes ikke nemt, og det er kun leveren er i stand til at nedbryde det. Denne komplekse nedbrydning fører til dannelsen af triglycerider (en form for fedt). Kokossukker indeholder 20-30 % fruktose, mens rørsukker indeholder 50 % fruktose.

Indtagelse af kokossukker menes at fremme væksten af de tarmbakterierne der kendes som bifidobakterier. Bifidobakterier er kendt for at hjælpe med at genoprette gode bakterier i tarmen samt øge din immunitet. Bifidobakterier er også kendt for at producere thiamin, riboflavin, vitamin B6 og vitamin K.

Det glykæmiske indeks (GI) er en måling, der vurderer kulhydratholdige fødevarer og deres indvirkning på vores blodsukker og glukoseniveau. Kokossukker har et glykæmisk indeks på 35 i modsætning til almindeligt sukker, som ligger mellem 60 og 65.

Almindelig hvidt sukker indeholder ikke næringsstoffer, mens kokossukker indeholder næringsstoffer såsom antioxidanter, jern, calcium og kalium. Faktisk indeholder kokossukker omkring 400 gange mere kalium end hvidt sukker.

Kokossukker er rent og direkte fra naturen og undgår derfor den omfattende raffinering, som almindelig sukker gennemgår.

Fruktose er en variant af sukker, som hurtigt omdannes til fedt af vores kroppe. Fruktose nedbrydes ikke nemt, og det er kun leveren er i stand til at nedbryde det. Denne komplekse nedbrydning fører til dannelsen af triglycerider (en form for fedt). Kokossukker indeholder 20-30 % fruktose, mens rørsukker indeholder 50 % fruktose.

Indtagelse af kokossukker menes at fremme væksten af de tarmbakterierne der kendes som bifidobakterier. Bifidobakterier er kendt for at hjælpe med at genoprette gode bakterier i tarmen samt øge din immunitet. Bifidobakterier er også kendt for at producere thiamin, riboflavin, vitamin B6 og vitamin K.

Det glykæmiske indeks (GI) er en måling, der vurderer kulhydratholdige fødevarer og deres indvirkning på vores blodsukker og glukoseniveau. Kokossukker har et glykæmisk indeks på 35 i modsætning til almindeligt sukker, som ligger mellem 60 og 65.

Almindelig hvidt sukker indeholder ikke næringsstoffer, mens kokossukker indeholder næringsstoffer såsom antioxidanter, jern, calcium og kalium. Faktisk indeholder kokossukker omkring 400 gange mere kalium end hvidt sukker.

Kokossukker er rent og direkte fra naturen og undgår derfor den omfattende raffinering, som almindelig sukker gennemgår.

Fruktose er en variant af sukker, som hurtigt omdannes til fedt af vores kroppe. Fruktose nedbrydes ikke nemt, og det er kun leveren er i stand til at nedbryde det. Denne komplekse nedbrydning fører til dannelsen af triglycerider (en form for fedt). Kokossukker indeholder 20-30 % fruktose, mens rørsukker indeholder 50 % fruktose.

Indtagelse af kokossukker menes at fremme væksten af de tarmbakterierne der kendes som bifidobakterier. Bifidobakterier er kendt for at hjælpe med at genoprette gode bakterier i tarmen samt øge din immunitet. Bifidobakterier er også kendt for at producere thiamin, riboflavin, vitamin B6 og vitamin K.

Banner

Change Language To: English danish